Testimonials

Facebook Reviews

  • review rating 0  Super misto na Bali. Parádní dovolena, příjemní lidé. Dobra kuchyně. Byli jsme v březnu na Ogoh Ogoh, fantasticky zážitek. Určitě se tam vrátíme.

    thumb Dušan Belica
    9/03/2018

    review rating 5  Asi je na čase v novém roce se už po třetí vrátit na super resort a kouknout na kluky..škoda, že už není Made.

    thumb Jaromir Pliva
    12/24/2017

    review rating 5  Úžasné zážitky pod vodou i nad ní, nádherný výhled na moře, vyborná kuchyně příjemný personál i domácí.

    thumb Petra Ašenbrennerová
    6/05/2016
  • review rating 5  Krasne miesto, mili zamestnanci a skvele vylety napriec ostrovom. Dakujeme za vsetko celej rodine Hruskovych!

    thumb Veronika Veve Plchotova
    11/20/2017

    review rating 0  Uzasny misto,super lidi,dobry jidlo a spousty moznosti vyziti!👍

    thumb Lukáš Andrle
    3/03/2019

    review rating 3  View nya bagus, tapi karyawannya kurang ramah

    thumb Ayu Mirah Belle
    7/21/2017
  • review rating 0  We just had lunch at the Selang Resort. I must say that it was the freshest and tastiest meal we have had in Amed. The Spring Rolls, Nasi Goreng and Gado Gado were so delicious.

    thumb Bill Pearson
    9/14/2019

    review rating 5  Selang - ráj!

    thumb Jana Hrušková
    8/17/2017

    review rating 0  Krásné místo na útesu nad oceánem, hezké ubytování s úžasným výhledem, úchvatný bazén s minimem lidí. Restaurace s příjemnou usměvavou obsluhou a chutnými jídly. Ideální pro šnorchlování a potápění, pláž pár stovek metrů, korály už pod hotelem. Stranou turistického ruchu. Nedoporučuji plážovým povalečům a vyznavačům nočního ruchu velkoměst.

    thumb Honza Komanec
    7/21/2019
  • review rating 0  superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    thumb Jan Jambor
    10/01/2019

    review rating 0  taste of ordered food is so poor

    thumb Andry M Sitania
    9/24/2018

    review rating 5  Nejkrásnější dovolená �

    thumb Jana Jelínková
    10/09/2017
  • review rating 5  ... už se těším na ogoh ogoh. V tuhle dobu jsem tam ještě nebyl.

    thumb Luboš Raf Rafaj
    3/01/2016

    review rating 5  It was pleasure to spend holiday in this resort. Perfect place, great meal and very friendly staff.

    thumb Martin Dušek
    10/08/2015

    review rating 5  Best in the world.good luck

    thumb Yan Chox's
    5/31/2015
  • review rating 0  Krásný nekonečný bazén s nádherným výhledem na moře, dobrá kuchyň, mluví se česky., hodně výletů, hlavně za mantami-super.

    thumb Helena Kovaříková
    11/03/2019

    review rating 5  Příjemné prostředí, skvělý bazén s barem ve vodě, dobré jídlo 🙂 Pleasant environment, great pool with a bar in the water, good food 🙂

    thumb Standa Filip
    4/23/2017

    review rating 5  Skvělé místo, nejlepší na šnorchlování a potápění! Vstřícný a sympatický personál, balijci, kteří umí perfektně česky. Zatím TOP místo, které jsme na Bali navštívili.

    thumb Lukáš Songe Denemarek
    10/16/2015
  • review rating 5  Nádherná dovolená!Krásné ubytování,výborné jídlo,milý personál a super parta všech lidí ze Selangu!!!

    thumb Marie Ježková
    10/07/2015

    review rating 5  Dobrý moc.

    thumb Vladimir Ureš
    11/09/2017

    review rating 0  super séjours , personnel aimable et agréable, la piscine avec bar vue sur la mer au Top 👌

    thumb Far West
    11/01/2018
  • review rating 5  Byli jsme na mnoho místech na Bali, ale tento kousek země spolu s výborným a vstřícným personálem, jak místním, tak i českým byl prostě nej.. malé ZOO, skvělá instruktáž pro potápění, výborné jídlo, krásný bazén s výhledem na moře, který mi chybí každý den a výborné umístění celého ubytování... Jak se nevracíme nikam kde jsme byli, tady nás uvidí na 100%

    thumb Miloš Kasal
    5/20/2015

    review rating 5  Nice sunrise and view and coral so clean. very peaceful and good to snorkeling

    thumb Dewa Aradi
    6/11/2016

    review rating 5  Amazing resort with the absolutely best view in Amed! 🙂

    thumb Jirka Hruška
    5/20/2015
  • review rating 5  Nadhery resort, skvely lidi

    thumb Lenka Šeflová
    12/25/2015

    review rating 5  Best place you can find in Amed. Great people, and amazing place. Best pool ever ! Thank you for this moment

    thumb Julian Bruneau
    11/30/2014

    review rating 0  Krasna priroda, nadherny romanticky a klidny resort s milou obsluhou, vzdy velmi ochotnou a skvelym majitelem! Vyborna kuchyne s tradicnimi mistnimi i ceskymi jidly. Doporucujeme, radi vzpominame, oaza klidu, pohody, nadherny vyhled! Top! 😊👍👍👍

    thumb Miriam Piskačová
    3/11/2019

Google Reviews

  • review rating 5  found because it's cheap, very friendly stuff, clean and beautiful

    thumb phil
    5/05/2019

    review rating 5  Nice resort with blue ocean view

    thumb I Putu Deddy Pratama
    2/04/2020

    review rating 5  My partner and I came across this place by accident. We noticed the sign had Czech writing and decided to have a look. We where on a really low budget but the meal deal allowing us to use the infinity pool was very appealing to us. Plus the view was amazing and the food great. We ended up staying the whole day and had dinner there too. We looked at the rooms and thought they where amazing for the price but really had a budget for camping only. We just read the reviews to compare to other places here and felt bad because we had such a good time. Our experience with the staff was great, they where very nice (like all indonesians) and the visitors where of all nationalities. Great place, good vibes Tyna & Martin

    thumb kristyna friolova
    8/11/2019
  • review rating 5  Great service good food and good value for money. Fantastic views across the Bali sea.

    thumb Ford Day
    4/21/2019

Airbnb Reviews

  • Magnifique vu sur la mer

    thumb Hugo
    8/07/2019

    Nous étions un peu inquiet de la propreté du lieu à cause de certains commentaires. Le Resort best certes pas aussi propre qu'une clinique mais reste très convenable et d'un... read more

    thumb Julien
    7/04/2019

    Selang resort was a wonderful place. Right on the cliff with great views and not far at all from some amazing beaches. Only 800m from the Japanese shipwreck... read more

    thumb Gavin And Rachel
    8/05/2018
  • Landschaftlich toll gelegene Unterkunft ziemlich weit außerhalb von Amed. Die Anlage ist schlechtvgepflegt und wirkt lieblos. Essen im Restaurant eher schlecht.

    thumb Detlef
    8/01/2019

    endroit très agréable avec une vue magique sur l'ocean.peu touristique. bon restaurant

    thumb Mary
    8/02/2018

    This is place for inspiration and relax... You and Ocean ... I love it!
    Want to come back again;)

    thumb Денис
    6/19/2019
  • Fab place. Selang's place is exactly as the listing. It is beautifully perched on the cliff with gorgeous ocean outlook. The building is 4 stories to guests with a hung... read more

    thumb Melonie
    1/01/2019
Menu